ФК “Калуш” у першому матчі нового сезону розписав мирову з петропавлівською “Чайкою”

До звітного поєдинку футбольний клуб “Калуш” підійшов не в найсильнішому складі. Так, із різних причин поза грою залишились захисник Роман Гудак та двоє форвардів — Тарас Пецків та Сергій Кисленко.

Ще більш скрутним стало становище “червоно-чорних” на четвертій хвилині гри, коли серйозне пошкодження ока отримав один з лідерів Дмитро Скакун, якого терміново шпиталізували, інформують “Вікна” з посиланням на інформаційну службу калуського клубу.

Усе ж спекотний день (стовпчик термометра подекуди сягав 30 градусів Цельсія. — Авт.) не надто сприяв величезним швидкостям у матчі. Усе ж перший небезпечний момент створили гості: Тименко ударом головою перевірив пильність Єгора Поповича. Калушани відповіли небезпечним ударом Данила Книша, який лише в останню мить зумів заблокувати захисники. Далі непоганий шанс відкрити лік голам втратив Володимир Савошко, удар якого виявився не надто потужним і став легкою здобиччю голкіпера.

На екваторі тайму “Калуш” втратив ще одного гравця: Андрій Кохман після верхової боротьби невдало приземлився на спину і був змушений покинути поле. До кінця тайму суперникам відзначились так і не вдалось — 0:0.

По перерві господарі заграли більш гостро, прибравши м’яча під свій контроль. Та знову на завершальній стадії атаки не вистачало влучного удару. А от гості завершували поєдинок у меншості: за грубу гру поле покинув Мілютін. Опинившись у більшості, “Калуш” почував себе більш розкутіше, та фінальний свисток зафіксував першу нічию на домашньому “Хіміку” — 0:0.

Досі суперники у своїй історії провели всього три поєдинки і всі — в минулому розіграші Другої ліги. Прем’єрне протистояння суперників завершилось безгольовою нічиєю (0:0), а от у наступних двох перемагали виключно господарі: у Калуші (1:0) та Макарові (2:1).

Читайте також  Відставка Залужного: зміна Головкому ЗСУ відбудеться найближчими днями – ЗМІ

Наступний матч футбольний клуб “Калуш” проведе наступної суботи, 3-го серпня. Суперником “червоно-чорних” буде вінницька “Нива”.

ФК Калуш — Чайка — 0:0

“Калуш”: Попович, Поручинський, Сениця, Лаврук, Заваляк, Савошко, Кохман (Легкий, 34), Богач (Лебедь, 87), Книш, Скакун (Танчин, 4), Горбаченко (Денега, 86). Запасні: Олевич, Матушевський.

“Чайка”: Савчук, Бартошук, Пономаренко, Касьяненко, Мілютін, Турчанов, Єфремов (Музиченко, 74), Шевчук, Жикол, Литвин (Сухенко, 78), Тименко. Запасні: Шкарбан, Лещенко, Волк.

Попередження: Поручинський, 15, Кохман, 24 – Мілютін, 45+2.

Вилучення: Мілютін, 76

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.