У Калуші 3-річну дівчинку травмувала гойдалка: дитина у реанімації (ФОТО)

Чоловік розгойдував сина на качелі. У той момент підійшла дівчинка. Гойдалка влучила дитині в голову. Як наслідок, у 3-річної дівчинки закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку і забійна рана лобової ділянки голови.

Про це у соцмережі повідомила мама постраждалої дівчинки Марія Ладиченко.

“Вчора (28 липня – ред.) близько 14.00 на дитячому майданчику що на вул Тихого 1. Мужчина гойдалкою вдарив мою донечку. Дитина зараз знаходиться в реанімації”, – пише жінка, додаючи світлини.

У коментарях до допису люди розбіглися у думках: одні вважають, що чоловік занадто сильно розгойдав качелю, інші ж переконані, авторці допису варто було краще дивитися за дитиною.

Наталія Гринів: я з дітьми гуляла на майданчику і син захотів погойдатися на гойдалці. У той час я стояла ще з двома дітьми біля нього, відвернулася за меншим сином, бо він біг до дороги, коли почула крик “дура, забери свою дитину”.

Oksana Kravchuk: зі слів мами дівчинки, мужчина гойдав на гойдалці свого сина, а дівчинка підбігла, він не встиг зупинити. В такому випадку винна мама, яка повинна була дивитися за своєю дитиною. А дівчинці швидкого одужання!

Ксенія Тринцолін: я перепрошую, але там не тільки мої діти були а й інші. І вона не бігла, а стояла далеко, але він так розгойдав, що дитину так вдарило, що вона відлетіла. Шили голову.

Ксенія Свіжевська: чоловік допоміг – він дістав з машини аптечку, стерильним бинтом забинтував дитині голову, а потім поїхав.

Авторка посту також зазначила, що написала заяву до поліції.

У пресслужбі ГУНП “Галці” повідомили, до них надійшло повідомлення зі служби “102”, від медсестри, за допомогою звернулися мати з дитиною. У 3-річної дівчинки закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку і забійна рана лобової ділянки голови.

Читайте також  Ось тепер заживуть! Верховна Рада прийняла важливий закон, який стосується бізнесу в Україні, невже все зміниться?

“Слідчо-оперативною групою було встановлено, на дитячому майданчику, чоловік, гойдаючи свою дитину на качелі, з необережності зачепив гойдалкою доньку заявниці. Вона раптово вибігла. Внаслідок чого дівчинка отримала вищевказані травми”, – повідомляють в обласній поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадженняза ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) ККУ. Проводиться перевірка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.