На Прикарпатті сутенери можуть отримати до 10-ти років позбавлення волі із конфіскацією майна

Слідчі Слідчого управлінням ГУНП в Івано-Франківській області за процесуального керівництва прокуратури області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно трьох жителів Івано-Франківська, які в складі організованої групи займалися сутенерством на території Прикарпаття.

На Прикарпатті сутенери можуть отримати до 10-ти років позбавлення волі із конфіскацією майна

У ході досудового розслідування правоохоронцями встановлено, що з 2018 та впродовж 2019 років організована група, до складу якої входило двоє жінок та чоловік, жителі Івано-Франківська, займались сутенерством на території області, інформують “Вікна” з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Злочинна група систематично втягувала в проституцію осіб жіночої статі, організовували та контролювали їхню діяльність з надання послуг сексуального характеру, отримували та розприділяли прибутки, орендували житло для проживання жінок.

Зараз учасників злочинного угрупування затриманли. Суд обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з визначенням застави. За скоєння вищевказаних злочинів підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.