“Всі чоловіки мрії зайняті. А де вільні?»: Тіна Кароль вперше після смерті чоловіка захотіла стосунків

Українська поп-діва Тіна Кароль не перестає дивувати шанувальників своєю активністю в соціальних мережах.

“Всі чоловіки мрії зайняті. А де вільні?»: Тіна Кароль вперше після смерті чоловіка захотіла стосунків

Вона часто викладає в мережу яскраві фотографії з фотосесій, постановочні світлини, а також підписує їх цікавими цитатами.

Недавно знаменитість вирішила порадувати публіку відвертими фотографіями, які водночас здаються дуже ніжними.
В акаунті Тіни з’явився ролик, де артистка позує в незвичному для неї стилі, волосся розпущене без будь якої укладки, а на обличчі яскравий макіяж.

Зірка одягнена в білу тоненьку сукню з великим вирізом в зоні декольте, де можна побачити пружні груди Тіни.

Цей ролик знаменитість ніяк не підписала, лиш залишила декілька хештегів і відмітила назву пісні, яку виконувала на ролику:

«У Дніпрі всі чоловіки мрії зайняті. А де вільні?».

Шанувальники не стали байдужими і досить позитивно відреагували на таку публікацію Тіни Кароль. Вони захоплюються новим відео і сиплять компліменти її звабливому і ніжному образу.

«У Кам’янському», «Яка класна ідея))) Дуже мило і зворушливо», «У Львові», «В Чернівцях», «Як круто !!!!», «Реакція просто найкраща, я просто в шоці. Люблю, Тіна», «Тіна для тебе ми завжди вільні проходи до нас, ми завжди раді »,« В Чернівцях Вільні 100 %%%», «Українки такі красиві, величезний привіт всім Українцям з Казахстану», « У Вінниці », «В Ізмаїлі всі чоловіки мрії вільні», « Це наймиліший момент концерту. Любов всюди», «Є дівчата тут», – пишуть зацікавлені користувачі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: