“Діагностували перелом черепа”: Через необережність батьків постраждала 2-тижнева дівчинка

У понеділок, 29 липня, до Львівської міської дитячої лікарні госпіталізували немовля зі Сколівського району, яке випало з рук батьків і отримало серйозні травми.

Дівчинка в реанімації, після стабілізації стану її переведуть у нейрохірургічне відділення, де вона буде під наглядом лікарів, повідомив ZAXID.NET заступник головного лікаря лікарні Федір Осим.

«Дитина маленька, їй всього два тижні. У дівчинки після падіння діагностували забій головного мозку, перелом склепіння черепа, підшкірну гематому голови. На даний час дитина в реанімації, отримує консервативне лікування. Після стабілізації стану, її переведуть у нейрохірургічне відділення, де за нею спостерігатимуть досвідчені лікарі», – каже Федір Осим.

Дівчинка, за словами лікаря, народилася і виховується в нормальній сім’ї. А випала з рук через необережність. Маленька просто вислизнула з рук.

За словами Федора Осима, цього року це не перший випадок, коли діти через необережність падали з рук дорослих і отримували різного роду травми.

У лікарні було немовля, яке впало з рук хрещеного батька під час хрестин у церкві і отримало травми. Тож лікар радить батькам не купувати дітям атласні конверти, інші дитячі речі з тканин, з яких малята можуть легко сповзти. І бути дуже обережними, коли тримаєте дитину на руках, не відволікатися на інші справи, не намагатися паралельно ще щось робити.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.