У Негівцях за сприяння USAID відкрили мультифункціональний спортивний майданчик. ФОТО

Відкриття мультифункціонального спортивного майданчика в селі Негівці Верхнянської ОТГ стало можливим “завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID)”.

Нагадаємо, що в травні цього року відбувся Молодіжний форум, організований програмою DOBRE, в якому взяла участь молодь Верхнянської ОТГ.

Учасники повинні були подати ідеї молодіжних проектів, які можуть бути втілені в життя за допомогою фінансування програми DOBRE, а також співфінансування з місцевих бюджетів.

Експерти з кількох проектів відібрали ідею “Встановлення мультифункціонального спортивного майданчика з міні футбольним, волейбольним та баскетбольним полем в с. Негівці”.

Цього тижня відбулося відкриття майданчика за участі представників програми DOBRE USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), повідомив у соцмережі Любомир Кава. Майданчик покритий штучною травою, тут встановлено баскетбольний щит, футбольні ворота, є розмітка для гри у баскетбол, волейбол та мініфутбол.

Довідка. Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) — це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Комʼюнітіз ( Global Communities ) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Кіровоградській та Тернопільській. DOBRE провела відбір на конкурентних та прозорих засадах та надаватиме пряму допомогу 75 об’єднаним територіальним громадам в цих областях.

В Івано-Франківській області програма впроваджується в десяти об’єднаних громадах: Печеніжинській, Білоберізькій, Старобогородчанській, Верхнянській, Більшівцівській,Нижньовербізькій, Тлумацькій, П’ядицькій, Ланчинській та Дзвиняцькій.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.