У Калуші уклали договір на влаштування паркувальних кишень біля житлових будинків

Договір між управлінням житлово-комунального господарства та підрядником, який займатиметься капітальними ремонтом заїзних кишень, — підприємцем Романом Сілецьким укладено 18 липня.

Сума договору становить майже 699,6 тис. гривень.

Як уже повідомляли «Вікна», цього року у міському бюджеті вперше передбачили кошти на влашування заїзних кишень для паркування автомобілів в мікрорайонах міста. Загалом 700 тис. гривень. Наприкінці квітня управління житлово-комунального господарства уклало угоду на виготовлення кошторисної документації та проведення експертизи проекту з капітального ремонту заїзних кишень на 10,5 тис. гривень.

За проектом, загалом має бути зроблено 200 погонних метрів заїзних кишень шириною 5,5 метра. Їх заасфальтують. Кишені влаштують у п’яти місцях, по 40 метрів кожна. Загалом на них можна буде припаркувати 60-65 автомобілів.

Цього року заїзні кишені мають з’явитися біля будинків за такими адресами: вул. Пушкіна, 3, пр. Лесі Українки, 12, вул. Хіміків, 8, вул. Б. Хмельницького, 15 та в дворах будинків №№1 і 9 на пр. Лесі Українки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.