Як за одягом легко дізнатися, чи щаслива жінка: 5 основних відмінностей

Стиль щасливої жінки: доглянутість, проста елегантність, трохи розкоші.

У кожної щасливої жінки є свої секрети і хитрості підтримки благополуччя, гармонії в житті. І для кожного запорука щастя полягає в різних явищах життя: для когось – сім’я, для іншого – кар’єра, комусь для щастя достатньо перебування поруч другої половинки. У будь-якому випадку, ми щасливі від того, що привносить в наше життя відчуття гармонії і душевної рівноваги.

Щасливу жінку видно здалеку: за манерами, за поглядом, за стилем …

Ось кілька індикаторів стилю щасливої жінки.

Охайність і доглянутість

Щаслива людина ніколи не поспішає, оскільки їй нікуди поспішати. У гармонійної і врівноваженої жінки немає приводів, щоб метушитися. Тому у неї завжди є час і бажання привести свою зовнішність в гармонію з прекрасним душевним станом: укласти волосся, погладити блузку, почистити взуття.

Акуратність в кожній деталі – це відображення душевної гармонії щасливої жінки.

Сукні, спідниці

У повсякденній суєті, ми часто ігноруємо свою жіночу суть на користь зручності і практичності. У нас є тисяча причин не надягати «незручні» сукні та спідниці. Погода, не той випадок, активний спосіб життя. Щаслива жінка перебуває в гармонії зі своїм жіночим стрижнем. А що як не ці фаворити жіночого стилю допоможуть висловити жіночність. Спідниці та сукні допомагають жінці залишатися жінкою при будь-яких обставинах.

Відсутність пафосу й помпезності

У пошуках щастя жінка часто намагається викликати до себе інтерес екстравагантними образами і деталями. Щаслива леді стримана у вираженні свого смаку. Щаслива людина не вимагає зайвого підтвердження своєї неповторності. Це пояснює стриманість і елегантний мінімалізм в блиску і деталях.

Ніякої вульгарності

Глибокі декольте і надмірне міні в образах показують, що жінка в активному пошуку, має купу комплексів або просто має поганий смак. У будь-якому випадку жодна з цих речей не робить її щасливою. Гармонійна, самодостатня жінка приваблива сама по собі, без секретної артилерії спокусливої серцеїдки.

Читайте також  Таємниця розкрита! Стало відомо, кoго насправді малював Леонардо Да Вінчі (ВІДЕО)

Сміливі акценти

Щаслива жінка ні в якому разі не загубиться в сірій масі. Її образам не чужі розкішні деталі, прикраси та аксесуари. Мудра жінка завжди відчуває грань між виразністю і несмаком.
Головний секрет стилю щасливої жінки полягає в душевній гармонії і іскорках очей. Одяг лише є зовнішньою оболонкою для внутрішнього стану. А смачну цукерку, природно, хочеться звернути в красиву обгортку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.