Коли ми з мамою вішали штори, бабуся сказала: – Раніше я би стрибала від радості…

Кажу, як людина, яка прожила дуже довге життя: не треба економити кошти. Кожен день, який ви проживаєте, сповнений подій, людей, емоцій. Але чим більше днів вашого життя минає, тим більше ви розумієте, що бажання – минають…

Коли була жива моя бабуся, вона якось сказала фразу, яка вкарбувалася в мою пам’ять на все життя. Ми з мамою до якогось релігійного свята вішали супермодні на той час, яскраві і картаті штори. А вона сказала:

– Якби я їх побачила раніше – стрибала би від радості. Але зараз – ні. Бажання минають, дівчата, з часом минають бажання до всього.

Вона вчила, що треба робити те, що хочеться, тому що бажання – це такий же самий ресурс, як і гроші. І не треба зневажати ні одного, ні другого.

І якщо робити дурниці, які дарують радість – то чому б і ні? І поки хочеться любити – то чому б і ні? І це бажання теж не буде вічним.

Потім, з плином часу, бажання відмирають. Можливо, так задумано природою: старі люди не повинні бути прив’язаними до речей для того, щоб їй було легше йти на той світ.

Але поки ви молоді, радісні і маєте бажання – цінуйте їх. Втілюйте в життя. Так буде не завжди.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.