Готуйтеся віддати 170 тисяч: в серпні кардинально зміниться життя власників “євроблях”

В серпні кардинально зміниться життя власників “євроблях”, які вирішать порушити закон.

Про це йдеться в повідомленні ДФС.
Як відомо, вже 22 серпня 2019 року набудуть чинності нові штрафи за водіння автомобілів, які порушили режим перебування в Україні

Так, за прострочення від десяти до двадцяти днів доведеться заплатити зі свого гаманця 17 тисяч гривень. У разі перевищення терміну доставки транспортних засобів до кордону від 20 до 30 діб передбачений штраф у розмірі 85 тисяч грн.

Якщо громадянин порушить цей термін більш ніж на 30 діб, то йому доведеться заплатити 170 тисяч гривень. При подібному порушенні також можуть конфіскувати транспортний засіб.

В законі також сказано, що передбачена відповідальність за передачу “євробляхи” у володіння або розпорядження іншій особі, а також її використання в комерційних цілях. Якщо буде зафіксовано подібне правопорушення, то доведеться заплатити штраф у розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян − 34 тис. грн.

У ДФС також зазначили, що тимчасово ввезти авто можна до 1 року. Головна для цього умова: письмове зобов’язання про зворотне вивезення, письмове декларування, сплату всіх митних платежів як при імпорті таких транспортних засобів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.