В Івано-Франківську відкривають “соціальну крамницю”. Потрібна допомога

Ідея з відкриттям “соціальної крамниці” набула неабиякого підтвердження  “ТАК” серед мешканців Івано – Франківська.


Супер! Це справді тішить, що люди бачать в цьому проекті багато користі, бо воно і в дійсності так. Кожна потребуюча родина зможе знаходити для себе ті речі, які не в змозі придбати, а інші ж навпаки, готові приносити все необхідне для потребуючих родин.
 Благодійна організація “Час добра та милосердя” готова втілити цей проект у реальність, але нам потрібні ресурси.
Знаємо, що нас читають багато людей, які допомагають, підтримують та є небайдужі до нашої діяльності. Тож знов ми змушені просимо Вашої підтримки, підтримки для реалізації проекту, який би був корисним для м. Івано – Франківськ, та зробив би щасливим не одну родину, яка є у скруті.
Ми шукаємо приміщення, не менше 60 кв.м, та людину, яка б змогла нам допомагати з оплатою оренди цього приміщення. Щиро віримо, що когось ця ідея надихне, та знайдеться та людина, яка втілить задумане в реальність.


На жаль, розраховувати на отримання від держави приміщення – про це можна забути, ну або є тільки старі підвали, за які теж потрібно сплачувати оренду……
Ми щиро сподіваємося на підтримку небайдужих мешканців міста, які зможуть допомогти нам зробити добро.


Тож, якщо Ви готові з нами до співпраці, готові допомагти нам створити “соціальну крамницю” для потребуючих родин, пишіть в приват – Валерия Кушниренко (Valeriya Kushnirenko), або дзвоніть 0950301429

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.