Кличко розстався з коханою: без обручки та з сигаретою

Хайден Панеттьєрі шокувала своєю поведінкою та відсутністю каблучки від Кличка на пальці.

klichko-rozstavsya-z-kohanoyu-bez-obruchki-ta-z-sigaretoyu_1

26-річна акторка та мати дитини від Кличка молодшого була помічена на вулицях Нью-Йорку у досить дивному вигляді.Окрім недбалого одягу, вона шокувала оточуючих відвертим курінням та змарнілим виглядом.
Після тривалого лікування від післяпологової депресії, Хайден не знайшла спокою вдома. Як запевняє сама дівчина, для будь-якої жінки дуже важлива підтримка чоловіка після народження дитини:
Ця недуга реально дуже серйозна і небезпечна і від неї треба лікуватися у спеціальних клініках. Шкода, що не всі чоловіки це розуміють.
Окрім сигарети у руці, свідки не помітили на її пальці подарованої від Кличка каблучки. Одразу всі загуділи новиною, що пара знову розпалася, тому дівчина так відверто страждає.
Нагадаємо, у Володимира Кличка та Хайден Панеттьєрі наприкінці 2014 року народилася дочка Кая-Євдокія.Після пологів жінка відчула значні зміни у своєму психологічному стані, постійно перебуваючи у депресіях та втративши будь-яку цікавість до життя та навіть до дитини, вона була змушена звернутися до лікарів за допомогою. Про реакцію на це Кличка мало що відомо, але про одруження пари мова так і не велася. Можливо відсутність підтримки та допомоги з боку чоловіка і поставила чергову крапку у їхніх стосунках? Час покаже.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.