«Три олені»: «Калуський бровар» випустив нове крафтове пиво

Українці вміють дивувати, а прикарпатці — й поготів. Доказом цього є «Калуський бровар», який випустив нове крафтове пиво з незвичною назвою «Три олені».

Новий сорт пива отримав таку назву неспроста. В народі кажуть, що олень — благородна тварина, яка асоціюється з багатством і успіхом. У слов’ян, за народними повір’ями, він умів творити різні дива та говорити людським голосом. Не дарма олені красуються на гербах визначних древніх родів, гербах міст, і на монетах різних країн. Це по-справжньому королівська тварина і гідна того, щоб її вписати в історію пивоваріння. А оскільки без відчуття гумору нікуди, то це спроба допомогти нам самим уміти розслаблятися та з посмішкою сприймати певні речі.

Але чому саме три олені? Все дуже просто, виробники кажуть, що «зібратися втрьох» — класика, тому й обрали таку назву.

Як відомо, кращі сорти пива були зварені в Америці, Німеччині та Чехії за унікальними рецептами, саме тому «Три олені» – це три різні смаки та три різні країни.

Америка — країна крафтового пива. Де б ви не знаходилися, обов’язково знайдеться міні виробництво, яке пропонує оригінальні сорти.

Довідка. ТОВ «Калуш Бровар Дистриб’юшен» — одне з найстаріших пивоварних підприємств України, яке виробляє продукцію під торговою маркою «EXPORTOWE». Виробничі потужності розташовані в місті Калуш, Івано-Франківської області. Перші архівні документи, які свідчать про існування у місті Калуш пивоварного виробництва датуються щонайменше 1565 роком. Саме тому і продукція найдавнішої броварні Галичини — натуральна, виготовлена за традиційними рецептами та класичною технологією парового варіння і лагерного добродження. У березні 2005 року майновий комплекс підприємства Калуський бровар був викуплений компанією-інвестором, яка cтабілізувала фінансовий стан підприємства та почався процес модернізації виробництва, оновлення та розширення асортименту продукції, активізації маркетингових зусиль. У результаті цих заходів було відновлено присутність калуського пива на ринку Івано-Франківщини та сусідніх з нею областей. А зараз пиво місцевого виробництва можна побачити у магазинах всіх великих міст України.

Читайте також  “Шалений” анонім від ранку вже втретє “мінує” вокзал у Франківську (ФОТО)

Броварня варить світлі,темні і напівтемні сорти пива які розливає в скляні, пластикові пляшки і металеві кеги. Продукція реалізовується по всіх регіонах України.

Калуський бровар виступає спонсором МФК «Прикарпаття». Також був партнером посольства Японії в рамках Року Японії в Україні, що тривав протягом 2017 року. Та виступав партнером Калуської міськради при проведенні відзначення 580-річчя з Дня заснування міста Калуш у 27 травня 2017 року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.