Вчинив ДТП під наркотиками: на Прикарпатті постраждали неповнолітні (ФОТО)

13-річна дівчинка отримала численні переломи внаслідок ДТП

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 31 липня близько 23 години в селі Сілець, Тисменицького району.
Як попередньо встановили поліцейські, 29-річний мешканець Івано-Франківська, керуючи автомобілем «ВАЗ 21063», не врахував дорожню обстановку, проявив неуважність, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із мопедом «Мустанг» під керуванням 16-річного місцевого мешканця.

Внаслідок аварії водій мопеда отримав травми у вигляді – відкритий перелом лівого стегна та закриту травму живота, його 13-річна пасажирка – ЗЧМТ, струс головного мозку, закритий перелом правої гомілки, закритий перелом кісток правого передпліччя.

Водіїв обстежено на стан сп’яніння, водій автомобіля «ВАЗ 21063» згідно висновку медичного огляду керував в стані наркотичного сп’яніння.

Керманича правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Прикарпатські поліцейські вживають усі можливі заходи щодо притягнення до відповідальності водіїв, які вчинили ДТП як зі смертельними так із важкими наслідками.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.