Франківські студенти здобули 7 медалей на чемпіонаті Європи з бойових мистецтв

З 30 липня по 4 серпня в Хорватії відбулася европейська універсіада з єдиноборств «European universities combat championships», а саме з кікбоксингу, тхеквондо, дзюдо і карате.


На змагання з‘їхалися 1300 учасників з 200 вузів 36 країн. У складі збірної команди України шестеро франківчан прийняли участь у змаганнях з кікбоксингу в татамі дисциплінах. Тренером збірної команди України був призначений тренер ДЮСШ №1 Олег Соловей.

За результатами змагань наші спортсмени вибороли 2 золоті, 2 срібні і 3 бронзові медалі. Золоті медалі здобули Данило Демчишин у категорії 84 кг лайт-контакт, Марко Бойчук у категорії 74 кг лайт-контакт. Срібло вибороли Віталій Соловей у категорії 63 кг поїнт файтинг, Олексій Пашков у категорії 74 кг поїнт файтинг. Бронзу здобули Ілля Іванюк у категорії 63 кг поїнт файтинг і лайт-контакт, Марко Бойчук у категорії 74 кг поїнт файтинг.

За рішенням оргкомітету Данило Демчишин визнаний найкращим бійцем змагань у категорії лайт-контакт. Всі спортсмени займаються під керівництвом заслуженого тренера України Олега Солов’я і представляють ДЮСШ №1.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.