“Ліга Сміху” повертається зі сюрпризами: Відомо хто посяде крісло нового тренера

Після великої перерви впродовж двох років повернувся Літній кубок “Ліги Сміху”.

“Ліга Сміху” повертається зі сюрпризами: Відомо хто посяде крісло нового тренера

На сцені “Морського вокзалу” в Одесі відбувся виступ п’ятьох команд, а саме “Стадіон Діброва”, “Ніколь Кідман”, “Трио разные и ведущая”, “Готель 72” і “Вінницькі”.

Команди співали пісні-рімейки хітів гурту “Время и Стекло”, розігрували підліткову комедію та проводили детективи в “одеському стилі”.

Також, сюрпризом цих змагань була новина про те, що одним із тренерів стане відома співачка Наталія Могилевська. Цю роль на сцені її посвятили партнери по грі, команда “Вінницькі”.


Варто зазначити, що серед гостей змагань можна було побачити президента України Володимира Зеленського зі своєю дружиною Оленою і сином Кирилом.
Звісно, Володимир Олександрович участі у змаганнях не брав, але конкурсанти все ж таки змогли оригінально залучити президента до гумуристичних сценок.

Також особливістю Літнього кубка стало змагання чемпіонів “Ліги Сміху”. Таким чином, на сцену вийшов телеведучий Юрій Горбунов, який зіграв номер зі “Загорецькою”. Оля Полякова знову виступила зі “Стоянівкою”, а Ігор Ласточкін – з “Прозрачным гонщиком”.

Переможців цих змагань ми зможемо побачити аж восени, коли розпочнеться трансляція телевізійної версії “Літнього кубка” і “Кубка чемпіонів”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.