Зникла 24-річна Ольга, яка втратила пам’ять. Дівчина зв’язалась з безхатченком

Ольга Курманська, можливо, потрапила у біду та потребує допомоги.

Матір благає допомогти розшукати доньку, яка втратила пам’ять та робить неадекватні речі

Про зникнення вінничанки Ольги Курманської повідомив у соцмережах вінничанин Артур Покорський.

Про зникнення вінничанки Ольги Курманської повідомив у соцмережах вінничанин Артур Покорський.

— У 24-річної дівчини відбулась втрата пам’яті, вона не пам’ятає та не розуміє що з нею. Ольга видалилась із соц. мереж. Потрапила в оточення людей алкоголіків та безхатченків. Вона ходить з якимось старим чоловіком та піклується про нього, — розповідає Артур.

За словами вінничанина, Ольга просила гроші у батьків та віддавала йому.

— Дівчина не приходить на зустрічі та не відписує про своє місце знаходження! Зараз навіть не відповідає на повідомлення взагалі, видалила усі фото, перестала ходити на роботу, потрапила в незрозуміле оточення людей, зараз вона ніби маріонетка, — зазначає Артур.

За словами матері дівчини, доньку бачили останній раз бачили в Sky Park в понеділок, 29 липня 2019 року. Також є інформація, що протягом двох тижнів вона ходила зі старим чоловіком з палицею на центральному ринку ближче до залізничного вокзалу та на площі Перемоги.

— Друзі, це особисто моя подруга, знаю її особисто багато років. Людина займалась та була разом зі мною у організації “Тверезе Життя” та “Вінниця Бігаємо Разом” вона веде здоровий та тверезий спосіб життя, — розповідає Артур Покорський.

За його словами, офіційно заява до поліції написана, та в силу обмежень у віці (вона старше 18-ти), поліція не може її оголосити в активний розшук.

 

Матір зараз у розпачі. Антоніна Михайлівна розповідає журналістці, що донька змінила адресу та не каже, де вона зараз мешкає.

Читайте також  Мама Лізи просить допомоги в її лікуванні

— Донька місяць тому змінила квартиру та я не знаю де вона живе. У поліції відмовляються шукати. Кажуть, що Ольга доросла та має право на особисте життя. Але пообіцяли мені, що знайдуть її та пересвідчаться, що з донькою все добре, — каже журналістці «20 хвилин» Антоніна Михайлівна.

У соцмережах Артур Покорський виклав фото зниклої Ольги Курманської.

— Якщо побачили її, фіксуйте час, фото, відео, якщо є можливість слідкуйте куди вона йде та де її переховують!!! Якщо побачили телефонуйте на лінію 102 і кажіть, що дівчина, яка знаходиться в розшуку перед вами, — зазначає друг родини Ольги.

https://www.facebook.com/arturpokorskiy/posts/945367185796720

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.