У мережі з’явились фото загиблих військових під Павлополем

У мережі з’явились фотографії чотирьох морпіхів ЗСУ, які загинули 6 серпня під Павлополем на Донбасі в результаті атаки окупантів.

Результат пошуку зображень за запитом "фото загиблих військових під Павлополем"

Про це повідомила “Новинарня“.

У прес-службі Чернігівського обласного військового комісаріату повідомили, що внаслідок обстрілу загинув старший матрос Олександр Шарко – 1988 року народження. Шарко родом із Козелецького району Чернігівської області. У бригаді він був помічником гранатометника.

Також повідомляється, що загинув матрос Владислав Рак – 1998 року народження. Родом з смт Козелець на Чернігівщині. У підрозділі морської піхоти він служив на посаді гранатометника.

Вінницьке видання “Вежа” повідомляє, що внаслідок обстрілу загинув солдат із села Торчин Хмільницького району Вінницької області – Сергій Шандра. Військовий народився у 1995 році.

Четвертим загиблим був матрос Василь Курдов – 1999 року народження. Кудров родом із села Ганнівка Братського району Миколаївської області. Він служив навідником у десантно-штурмовій роті 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського.

Нагадаємо, що четверо військових, які загинули 6 серпня в зоні Операції Об’єднаних сил, в момент ворожого обстрілу перебували в окопі і встановлювали інженерне обладнання.

Додамо, що на трагічну загибель відреагував Президент Володимир Зеленський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.