Двоє українців-братів загинули в автокатастрофі у Чехії, ще декілька постраждалих – у лікарні (фото)

Трагічна аварія трапилася 6 серпня о 8:40 ранку в Чехії на швидкісній дорозі I / 37 між Хрудимом та Пардубіце, біля виходу на кільцеву поруч із Медлешице. Сталося лобове зіткнення між Renault Master та Ford Transit.

 

У аварії вже є дві жертви, ще четверо людей залишаються у лікарнях із травмами, серед них водій другого мікроавтобуса, пишуть “Рожнятівські вісті” з посиланням на чеські ЗМІ.

За непідтвердженою інформацією чоловіки, які загинули, були братами із села Суходіл, що на Рожнятівщині. Також травм зазнав і третій брат, він у медзакладі.

“Одним автобусом керував двадцятирічний чоловік. Він їхав з Хрудима до Пардубіце. П’ять іноземців (українців) їхали в дорогу, їх водій не вижив в аварії. Загинув на місці аварії.

“Троє поранених були перевезені до лікарні” Градец Кралове “, інші двоє потрапили до лікарень у Пардубіце та Хрудімі”, – сказав регіональний речник швидкої допомоги Алесь Малий. Одного з чоловіків перевезли рятувальним вертольотом.

Перед аварією вони вже працювали деякий час у Чехії. У одного із загиблих чоловіків залишилася донька і син шкільного віку. В іншого – син.

Попередньо планується, що тіла прикарпатців привезуть додому у п’ятницю. Причина аварії встановлюється.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.