Перед тим ще побили палицею: На Тернопільщині товариші по чарці катували знайомого розпеченою праскою

У Тернопільській області у важкому стані госпіталізовано 54-річного чоловіка, якого знайомі катували розпеченою праскою, звинувативши у крадіжці.

За даними Нацполіції в Тернопільській області, 7 серпня в Монастирському районі троє чоловіків розпивали спиртні напої. Один з них ненадовго вийшов на вулицю, а коли повернувся, двоє інших стали звинувачувати його в крадіжці золотого ланцюжка.

Чоловік запевняв, що ніяких цінних речей з квартири не брав, однак товариші по чарці йому не повірили і спочатку побили палицею. Далі вони вирішили дізнатися необхідну інформацію, катуючи жертву ввімкненою праскою.

Після тортури потерпілий зумів вибратися з будинку і дістатися до сусідки, якій розповів, що трапилося, після чого втратив свідомість. Жінка викликала «швидку» і поліцію.

Підозрюваних в нанесенні тілесних ушкоджень затримано, ними виявилися місцеві жителі (1978 і 1976 р.н.). Один з них вже притягувався до відповідальності за вбивство через необережність.

Потерпілого госпіталізовано до реанімаційного відділення з тілесними ушкодженнями і множинними термічними опіками тіла. Зараз його стан – стабільно тяжкий.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.