«Тартак» презентував новий кліп

Український гурт родом із Луцька «Тартак» випустив нове відео. Кліп зняли на пісню «Мене вже немає» із альбому «Ввічність». Разом з вокалістом на фоні заходу сонця у відео знявся театр вогню «Аделаїда». Також над відео працювали: Артем Григорян (режисер, монтаж), Макс Лебедь, Володимир Вербовий (оператори), Наталя Брижак (make-up).

sd_0

«Спочатку ми мали домовленість з нашими друзями з театру вогню «Аделаїда», що вони роблять постановку на одну з наших пісень, а ми це шоу гарно знімаємо. Почали вибирати пісню з альбому «Ввічність» й найкращою кандидатурою виявилася «Мене вже немає» – і за формою, і за змістом, – розповідає лідер гурту Сашко Положинський. –

Вирішили знімати відео в режимі «Аделаїда» + «Тартак». Обговорили ідею з Артемом Григоряном – це молодий режисер, з яким ми останнім часом багато співпрацюємо, й Артем сказав, що йому ідея поєднання цієї пісні з шоу вогню подобається, але всю групу «Тартак» знімати не варто, вистачить мене одного, щоб зіграти на контрасті з вогнем, палаючим небом і групою артистів «Аделаїди» в кадрі.

Ну й ось – зняли. Вийшло гарно й душевно, як мені здається. 🙂 Хотілося б тільки, щоб назва пісні не викликала в людей ілюзії, ніби це «Тартака» вже немає. «Тартак» є, «Тартак» активно працює одразу над двома новими альбомами, ну й потрохи готуємося до святкування свого 20-ліття 3-го грудня в київському клубі «Сентрум».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.