Поповнення у сімействі! Юлія Тимошенко вдруге стала бабусею

Дочка лідера “Батьківщини” народила сина від свого чоловіка, одеського бізнесмена.

Юлія Тимошенко стала бабусею вдруге. Її дочка Євгенія народила сина. Про це повідомила секретар фракції “Батьківщини” в Київраді Тетяна Меліхова на сторінці в Фейсбуці.

Щиро вітаю з народженням сина Євгена та Артура! А також Юлію Володимирівну з чоловіком, які вдруге стали бабусею і дідусем. Бажаю всій родині міцного здоров’я, благополуччя та родинного затишку, – написала вона в повідомленні.

Євгенія Тимошенко і одеський бізнесмен Артур Чечоткін одружилися в 2014 році. Для дівчини це був другий шлюб. З 2005 по 2012 вона жила з британським рок-музикантом Шоном Карром. У 2018 році він помер у віці 49 років.

Євгенія і Артур виховують трирічну доньку Єву. Її хрестили у Володимирському соборі в Києві. Дівчинку вперше показала Юлія Володимирівна, розмістивши у кінці грудня 2018 року сімейну фотографію.

Юлія Володимирівна щедро прикрасила собор квітами. Весь іконостас і огорожа в центрі собору були в прекрасних білих трояндах. Біля місця хрещення стояли дві величезні вази з квітами. Нам, напевно, ніхто так красиво храм не прикрашав, – розповідає отець Іоанн.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.