Франківські ІТшники розробили додаток для зручного перегляду фото у стилі “до та після”. ВІДЕО

Франківські айтішники Павло Черноволенко та Іван Ковбас розробили додаток “Stack”, який дозволяє зручно ділитися фото у стилі “до та після”.

3_7c6c7

“Це проект, який має дві сторони. Одна це фанова, як Instagram, інша професійна, у професійному плані наш проект можуть використовувати журналісти, дизайнери. Так, дизайнер зможе легко показати будинок до редизайну і після, а його потенційні клієнти зможуть оцінити його роботу та вирішити, скористатись його послугами чи ні”, – розповідає про “Stack” Павло Черноволенко.

Працює “Stack” дуже просто: спочатку його треба завантажити на телефон з операційною системою Android чи iOS, далі вибрати об’єкт зйомки, зробити фото і дочекатися якоїсь зміни, до прикладу, форми, кольору, стану, емоції.

“Телефон зберігає позицію, де ви зробили перше фото, і під час знімання другого ви бачите напівпрозоре зображення першого. Таким чином ви можете доволі точно співставити зображення, щоб зробити ідеальний “Stack”, – говорить айтішник.

У додатку зручно переглядати фото у стилі “до – після”, використовуючи телефон з тачскріном, можете ділитися, лайкати, коментувати, можна вставляти контент на свій сайт, блог.

Наразі додатку ще немає у вільному доступі, але розробники обіцяють це швидко виправити. В кінці літа додаток “Stack” має з’явитися в App Store.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.