На Прикарпатті висушили унікальну “Блакитну лагуну” (ФОТО, ВІДЕО)

Озеро знаходилося в колишньому глиняному кар’єрі у селі Стрільче, що на Городенківщині, та здобуло велику популярність серед прикарпатців.

У соціальній мережі Facebook з’явилися світлини популярної “Блакитної лагуни”, від якої залишилась невеличка водойма. В коментарях до фото франківка Тетяна Березовська написала, що воду в озері висушили. “Галці” вона розповіла, що спустошену лагуну побачили ще у червні, коли з родиною вирішили поїхати скупатися туди.

“Ми їхали в червні місяці на Джуринський водоспад, а по дорозі вирішили заглянути і скупатись в лагуні. Заїхали в село і запитали мешканців, як проїхати, бо вказівників не було. А вони сказали, що озеро висушили, але чого саме, не сказали”, – каже жінка.

У Стрільченській сільській раді “Галці” зазначили, що орендарі кар’єру прийняли рішення засипати озеро з міркувань безпеки – оскільки водойма непроточна і швидко забруднюється.

“Озеро засипали, таке рішення прийняли у кар’єрі. Вони викопали, та й запустили туди воду. Люди почали купатися, але воно ж непроточне. Вода може бути заражена”, – повідомили у сільській раді.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: