Джамала дасть сольний виступ в Івано-Франківську: чому варто піти на концерт?

На концерті у Франківську Джамала представить нову програму, в якій будуть зібрані знакові пісні. Кожна з цих композицій – певна віха в історії співачки.

Джамала дасть сольний виступ в Івано-Франківську: чому варто піти на концерт?

Чому варто піти на концерт Jamala?

1. Концерт присвячений десятиріччю творчої діяльності співачки.

2. Насолодитися кращими композиціями, які Jamala записала за свою кар’єру.

3. Нова програма і незабутня атмосфера.

У 2019 му виповнюється десять років з моменту тріумфального виступу Джамали на міжнародному конкурсі молодих виконавців «Нова Хвиля» у Юрмалі. Саме в ті липневі дні співачка з неймовірним голосом і харизмою увірвалася в медіапростір України, вразивши мільйони глядачів приголомшливим виконавською майстерністю і талантом. Вона з легкістю співала пісні будь-яких жанрів – від народної «Верше, мій верше» до джазової History Repeating. З 2016-му Джамала взяла нову музичну вершину, на цей раз виграв найголовніший пісенний конкурс в світі – Євробачення. Її пісня «1 944», присвячена депортації кримських татар, торкнула європейських слухачів і професійне журі, яке також зазначила композицію окремої нагородою. Сьогодні Джамала одна з найбільш відомих українських співачок і сонграйтер – в її арсеналі чотири лонгплеїв і один міні-альбом.

Нова платівка «Крила» вийшла в жовтні 2018 го, а вже 1 лютого 2019 го співачка представила сингл Solo, написаний американськими авторами на чолі з мультиплатиновим продюсером і сонграйтер Брайаном Тоддом. На концерті у Франківську Джамала представить нову програму, в якій будуть зібрані знакові пісні зі всіх його альбомів. Кожна з цих композицій – певна віха в історії співачки. Лірична «заплутали» і життєстверджуюча You’re Made Of Love, таємнича The Great Pretender і надихаюча на нові звершення «Крила». Глядача чекає захоплююче шоу, повне прекрасної музики і зачаровують візуальних ефектів.

Читайте також  ЕКСПЕРТИ СПРОГНОЗУВАЛИ ДЖАМАЛІ ВИСОКЕ МІСЦЕ У ФІНАЛІ "ЄВРОБАЧЕННЯ"

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.