Відомого оперного співака звинувачують у сексуальних домаганнях

Дев’ять жінок виступили з заявою, що піддавалися сексуальним домаганням з боку іспанського співака Пласідо Домінго.

Вісім співачок і одна танцівниця розповіли його журналістам про те, що з кінця 1980-х в різний час приблизно протягом 30 років піддавалися домаганням з боку Домінго. Три із них сказали, що Домінго намагався їх поцілувати. Одна стверджує, що співак рукою заліз їй під спідницю, повідомляє агентство Associated Press.

Лише одна з дев’яти жінок погодилася, щоб її ім’я було опубліковано. Патриція Вульф, виступала разом з Домінго в Вашингтоні. Сім з дев’яти співрозмовниць агентства вважають, що їхній кар’єрі було завдано збитків через те, що вони відкинули Домінго.

Ще кілька жінок повідомили, що відчували дискомфорт через регулярні загравання Домінго. Одна із потерпілих розповіла, що співак вибрав її для спільних виступів в 1990-х роках. А потім наполегливо запрошував на побачення.

Близько 30 опитаних музикантів, співаків, танцівників і працівників сцени сказали, що Домінго в їх присутності виявляв наполегливий інтерес до молодих жінок і іноді поводився непристойно.

78-річний Домінго каже, що “звинувачення 30-річної давності з боку неназваних осіб надзвичайно пригнічують”. Співак підкреслив, що наведені агентством твердження не відповідають дійсності.

“Тим не менш, боляче чути, що я міг засмутити когось, змусити відчувати дискомфорт, не дивлячись на те, як давно це було, а також якими благими були мої наміри”, – додав він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.