Ціла родина в лікарні: На Закарпатті 12-річний водій квадроцикла влаштував ДТП з вісьмома постраждалими

Серед постраждалих – троє дітей. Вони перебувають у реанімації.

У Закарпатській області 12-річний водій квадроцикла влаштував дорожньо-транспорту пригоду, внаслідок якої госпіталізовано восьмеро осіб.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у відділі комунікації Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області, аварія трапилася в селі Угля Тячівського району.

За відомостями поліції, вчора, 11 серпня, близько 15:00 на лінію «102» надійшло повідомлення про госпіталізацію до Тячівської лікарні вісьмох осіб, троє з яких – діти.

«Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, встановила, що тілесні ушкодження потерпілі отримали внаслідок аварії, яка трапилася близько 13:00 у селі Угля Тячівського району», – розповіли в поліції.

За даними правоохоронців, 12-річний житель села Угля, керуючи квадроциклом, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем Skoda Octavia під керуванням 35-річного жителя села Велика Уголька.

У поліції уточнили, що внаслідок аварії тілесні ушкодження отримали обидва водії, а також шестеро пасажирів автомобіля – 47-річна жінка, 44-річний чоловік, 24-річна жінка, а також троє дітей віком 13, 4 і 3 роки.

Потерпілих дітей поміщено до реанімаційного відділення.

За фактом ДТП, що спричинила потерпілим тяжкі травми, а також за допуск до керування автотранспортом особи, яка не має на це права, відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 287 ККУ.

Автотранспорт поміщений на арештмайданчик Тячівського відділку поліції. У поліції додали, що за скоєння ДТП відповідальність нестиме не тільки неповнолітній водій квадроциклу, але і його батьки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.