Центральний ринок Івано-Франківська продадуть

Головне управління ДФС в Івано-Франківській області звернулось до Господарського суду Івано-Франківської області із заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство Спільного підприємства «Івано-Франківський центральний ринок Івано-Франківської облспоживспілки» (далі – СП «Івано-Франківський центральний ринок Івано-Франківської облспоживспілки»).

2 квітня 2019 року суд відкрив провадження у справі про банкрутство СП «Івано-Франківський центральний ринок Івано-Франківської облспоживспілки», визнав грошові вимоги Головного управління ДФС в Івано-Франківській області у розмірі 2,54 млн. гривень, ввів процедуру розпорядження майном боржника строком на 115 календарних днів, призначив розпорядником майна боржника арбітражного керуючого Сидорака О.О, пише Галичина.

«Ухвалою господарського суду Івано-Франківській області від 4 червня 2019 року затверджено реєстр вимог кредиторів СП «Івано-Франківський центральний ринок Івано-Франківської облспоживспілки» на загальну суму 2,63 млн. гривень. Зобов`язано розпорядника майна провести інвентаризацію майна боржника і подати до суду відомості про її результати», – йдеться у рішенні суду.

Суд відклав підсумкове засідання, оскільки розпорядником майна не надано суду обгрунтований звіт про фінансово-майнову діяльність СП «Івано-Франківський центральний ринок Івано-Франківської облспоживспілки».

Підсумкове засідання призначене на 17 вересня 2019 року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.