“Земля надовго просочиться трупним запахом”: Карпатський мольфар вразив песимістичним прогнозом для України

В даний час в Закарпатті залишилися одиниці нащадків древніх чарівників, що володіють загадковим ремеслом виліковувати хвороби за допомогою змов і талантом передбачати майбутнє. Щорічно навесні кожен мольфар йде в гори і робить там обряд отримання сили.

“Земля надовго просочиться трупним запахом”: Карпатський мольфар вразив песимістичним прогнозом для України

Перебуваючи на самоті без їжі і пиття в стані глибокої медитації впродовж 12 днів, він очищає свою енергетику і отримує новий заряд і благословення від сил природи на продовження своєї діяльності.

Нащадки древніх віщунів ще за часів початку подій на київському Майдані передбачали розпад держави через кров і приниження народу. Відповідно до їхніх пророцтв, Україна як держава перестане існувати, а люди, які її населяли, розбредуться по різних країнах. Народи Закарпаття стануть жити в складі Чехії та Угорщини, Галичина піде під владу Польщі, Буковина – Румунії, а центр і схід України об’єднаються з Росією.

Відомий гуцульський мольфар Михайло Михайлович Нечай вважав русів, частиною яких є і українці, однією з найдавніших живуть на планеті націй, і передрікав своєму народу страшне покарання за те, що вони забули своє коріння. Відповідно до його бачення, після всіх військових подій земля надовго просочиться трупним запахом, в нинішньому стані і на тій же самій території України вже не буде ніколи.

Карпатські мольфари, говорячи про майбутнє України, пророкують відродження нації на Північноамериканському континенті. Після розпаду США і Канади на їх території з’явиться багато держав, кістяк однієї з них складуть українські емігранти. Центром, столицею «нової України» стане Торонто.
Як і всі маги, мольфари свідомо роблять на початку свого шляху вибір в сторону темних або світлих сил, добра чи зла. Та частина з них, яка не бачить в злиднях братовбивчої війни великої трагедії для власного народу, передрікає, що 2019 рік стане переломним після передбачених раніше 5 років смути. Розпочнеться стрімке відродження України, яке буде супроводжуватися зростанням добробуту громадян, а вороги держави будуть осоромлені.

Читайте також  “Забрала немовля з лікарні “: Через халатність матері померла маленька дитина

Гуцульський маг Орест Стафійчук прогнозує довгі переговори між ворогуючими в Україні сторонами та представниками інших держав. Після того, як країна займе нейтральну політичну позицію, почнеться її економічний розквіт.
Відунка Магдалена дає не настільки оптимістичні прогнози: вона вважає, що в 2019 році відбудуться лише перші позитивні зрушення в політичному житті країни, але до повної зміни ситуації в кращу сторону має пройти ще 15 років.

Передбачення мольфарів про те, що чекає Україну в 2019 році, засновані на пророцтвах минулих років. Одні з них пророкують продовження тенденцій розпаду країни на частини, інші – закінчення війни і подальший розквіт держави. Більшість мольфарів говорить про те, що до влади після виборів прийде володіє великою енергією, любов’ю до народу і терпінням людина, яка допоможе Україні зайняти належне їй місце на світовій політичній арені.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.