“Сьогодні твій день”: Тіна Кароль зворушливо звернулася до померлого чоловіка. Шанувальники не можуть стримати сліз

Співачка завжди пам’ятає про важливу дату

Результат пошуку зображень за запитом "Тіна Кароль зворушливо звернулася до померлого чоловіка"

Тіна Кароль завжди із завмиранням серця згадує про свого чоловіка Євгена Огіра, життя якого забрала страшна хвороба, перед якою він виявився безсилим. Співачка довго боролася за коханого чоловіка і так і не змогла змиритися з його втратою. Сьогодні, 14 серпня, Євген відсвяткував би черговий день народження. Звичайно, таку дату обійти увагою артистка не могла. У сторіз Instagram вона залишила короткий ролик в пам’ять про коханого.

Співачка зробила невеликий колаж – на тлі панорами заміського будинку і розкішного саду, а також зелених галявин видно портрет співачки. Вона супроводила відео зворушливим ​​підписом: “Сьогодні твій день. З днем ​​народження, коханий”.

До речі, будинок, в якому зараз мешкає співачка, а також її син Веніамін, який протягом навчального року знаходиться в Лондоні, почав будувати Євген для улюблених дружини і дитини.

Щоравда, закінчувати будівництво артистці довелося одній, але вона впоралася з цим непростим завданням. У будинку чимало речей, що нагадують Тіні про кохану людину і їхній спільний, нехай і нетривалий, але щасливий шлях.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.