Калушанка обікрала на 20 років молодшого п’яного знайомого

Помітивши в сумці чоловіка чималу суму грошей та мобільний телефон, жінка скористалась тим, що потерпілий заснув, і викрала їх.

Вчора, 14 серпня, за допомогою до місцевого відділу поліції звернувся 29-річний калушанин та повідомив, що його обікрали, інформують “Вікна” з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Потерпілий розповів, що напередодні він з товаришкою в місцевому парку розпивали спиртні напої. Жінка скористалась тим, що чоловік, будучи добряче «на підпитку», заснув на лавці, витягла з його сумки гроші в сумі 9000 гривень та мобільний телефон. Після цього вона пішла геть. Прокинувшись, заявник виявив відсутність грошей та мобільного пристрою, і одразу ж звернувся до поліції.

Правоохоронці уже за декілька годин розшукали крадійку, нею виявилася 49-річна калушанка. Зловмисниця зізналась у злочині і додала, що вже встигла витратити частину грошей.

За фактом крадіжки передбаченої ч. 1 ст. 185 КК України слідчі розпочали кримінальне провадження. Таким чином, спритна жінка може на 3 роки потрапити до тюрми.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.