Шахрай видурив у військовослужбовця 160 тисяч гривень

Злочинець обманув учасника війни, який після важкого поранення у 2014 році отримав звання Героя України.

За процесуального керівництва військової прокуратури Хмельницького гарнізону, детективи Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області в ході слідства зібрали достатні докази причетності чоловіка, який позиціонує себе керівником громадської організації, до заволодіння грошовими коштами у великих розмірах, інформують “Вікна” з посиланням на прес-службу військової прокуратури Західного регіону України.

Підозрюваний задля заволодіння 160 тис. грн військовослужбовця, які останній заробив у військовій місії в 2010 році, запропонував їх вкласти до нібито фінансової установи і отримувати за це щомісячний відсотковий прибуток. Як наслідок, з моменту укладення договору офіцер жодної гривні відсотків так і не отримав, як і своїх власних вкладених коштів.

На даний час зловмисникові повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 190 КК України та до суду подано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

13 серпня 2019 року ухвалою слідчого судді Хмельницького міськрайонного суду обрано запобіжний захід у вигляді «особистого зобов’язання», на яке прокуратурою прийнято рішення про подання апеляційної скарги.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.