У Калуській ЗОШ №9 збудували внутрішні туалети та встановили пожежну сигналізацію

Цього року з міського бюджету на ремонт Калуської ЗОШ №9 передбачено майже 1 мільйон гривень, з цих коштів 560 тисяч гривень витратили на виконання капітальних ремонтних робіт.

У школі облаштували корпус «А» внутрішніми трьома теплими туалетними кімнатами (одна з них передбачена для дітей з особливими потребами), які укомплектовані сантехнічним обладнанням, електробойлером, стіни облицювали плиткою. Окрім того, побудували нові водопроводи та водовідвідні мережі, колодязь для подачі гарячої води з котельні в зимовий період, ревізійний відстійник для каналізаційних стоків, інформують “Вікна” з посиланням на пресслужбу Калуської міської ради.

На поточні ремонти передбачили 298 тисяч гривень, з них вже освоєно понад 201 тисячу гривень, а саме: в корпусі «Б» укомплектували систему пожежної сигналізації на суму 164 988,86 гривень, дерев’яні конструкції горища корпусу «А» обробили спеціальною пожежнозахисною речовиною на суму 36 153,41 гривень.

До нового 2019-2020 навчального року придбали ремонтні матеріали на суму 12 020,20 гривень. Також виконали роботи з виготовлення та монтажу дашка в корпусі «Б» на суму 14 749,47 гривень, частково відремонтували усі кабінети й коридори закладу. Пофарбували підлогу, вхідні двері, пожежну драбину; полакували парти, двері, лавки; оздобили панелі кабінету для 1 класу НУШ декоративною шпаклівкою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.