Ярн-бомпінг, пробіг у вишиванках та Pіanoboy: чим дивуватиме Франківськ на День Незалежності та День Прапора

Сьогодні, 20 серпня, в Івано-Франківську відбулась оперативна нарада у міського голови.
Директор департаменту культури Надія Загурська повідомила, що у Франківську до Дня Прапора та Дня Незалежності проведуть 42 заходи, які організовує тільки департамент культури. Загалом в місті цими вихідними має відбутися дуже багато різноманітних заходів.

Результат пошуку зображень за запитом "забіг у вишиванках"

Зокрема, з самого ранку 23 серпня відбудеться акція “Співучі балкони”. Близько 9:00 ранку, поки люди будуть іти по своїх справах, юні таланти міста будуть співати пісні. Також ближче до вечора у палаці Потоцьких покажуть виставу від театру “Абрикосовий рай”, а вже після вистави відбудеться ніч українського кіно просто неба.

24 серпня у місті проведуть унікальний мистецький проєкт “Ярн-бомбінг”. Люди “золотого віку” будуть плести светрики для дерев, – каже Загурська.
Родзинкою Дня Незалежності стане концерт гуртів “Pіanoboy” та “Цвіт кульбаби”.

Потрібно також вибрати один вихідний день та зробити в місті ярмарок, – додає мер міста Руслан Марцінків.
24 серпня у Франківську відбудеться масовий пробіг у вишиванках. Дистанція всього два кілометри, а реєстрація розпочнеться з 9:00. Старт на Вічевому майдані.

На міському озері проведуть “дитячий велопробіг”. Також для дітей відбудеться презентація альтернативних джерел енергії. Франківці матимуть змогу принести з собою воду та дослідити її жорсткість, та вміст у ній різних хімічних елементів.

24 числа у місті відбеться акція на збір коштів хворій дівчинці.

Також в рамках святкування Дня незалежності 7 вересня делегація з Франківська відправиться до Попасної.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.