Знайшов вбитою дружину і двох малюків: Таємниці трагедії у курортному містечку розкриті. Правда вражає

Знайшов вбитою дружину і двох малюків: Таємниці трагедії у курортному містечку на розкриті. Правда вражає

Знайшов вбитою дружину і двох малюків: Таємниці трагедії у курортному містечку на Херсонщині розкриті. Правда вражає

Херсонські експерти встановили причини смерті 34-річної Ольги Буніної з синами 9-річним Левом і Микитою (7 років). Їх знайшли мертвими в орендованій квартирі на вулиці Мангубинській у Скадовську 8 липня.

Токсикологічна експертиза показала, що діти померли від отруєння доксиламіном, який вони випили із соком. Доксиламін (донорміл) є доступним препаратом снодійної й антиалергенної дії. Його можна купити в аптеці. Але він протипоказаний саме дітям і підліткам до 15 років.
Щодо матері загиблих дітей визначили, що вона приймала фенобарбітал у поєднанні з валокордином. Однак смерть настала не від передозування ліків, а внаслідок асфіксії. Тому версія, що жінка убила синів і вкоротила собі віку, підтверджується.

34-річну Ольгу Буніну з синами 9-річним Левом і Микитою, 7 років, знайшли мертвими в орендованій квартирі у Скадовську. Приїхали на відпочинок із Херсона за кілька днів до загибелі. Тіла виявив колишній чоловік Ольги. Він не міг додзвонитися до синів. Поїхав дізнатися, що з ними. У жінки на голові був поліетиленовий пакет. Поряд лежали діти. Слідів насильницької смерті на їхніх тілах не виявили. Вони померли першими, потім — матір, за попередніми даними слідства.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.