“Допоможіть знайти маму”: на Франківщині жінка заради алкоголю кинула 7 дітей та пограбувала сім`ю (ФОТО)

В Івано-Франківську діти розвісили оголошення про розшук матері.


На ксерокопії її паспотра діти написали, що розшукують маму, яка більше місяця тому залишила декількох братів та сестричку батькові. Дитина навіть пообіцяла винагороду в сумі 200 гривень, тільки б відшукати жінку. Батько дітей також розвісив схожі оголошення, тільки з іншим текстом.

Працівникам ювенальної превенції відома ситуація у зазначеній сім’ї, яка проживає на території Ямницької ОТГ. Жінка позбавлена батьківських прав відносно шести дітей, окрім наймолодшої однорічної, – повідомляють працівники ювенальної.
Працівники ювенальної превенції систематично перевіряють умови проживання та виховання дітей. Остання перевірка проведена наприкінці липня.

Щодо матері – жінка веде асоціальний спосіб життя, зловживає алкогольними напоями. Неодноразово притягувалася до адміністративної та кримінальної відповідальності за ухилення від виконання обов’язків щодо виховання дітей.

Після позбавлення батьківських прав матері вихованням дітей займається батько. Сьогодні з ним працівниками ювенальної превенції Тисменицького ВП проведено бесіду, в ході якої він повідомив, що отримав соціальну допомогу на утримання дітей та придбав необхідні дітям речі та продукти харчування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.