Учасники молодіжної прощі до Гошева заночують у Калуші. ВІДЕО

На Прикарпатті розпочалася молодіжна проща до Гошева. За словами організаторів, її мета — духовно-патріотична.

Вчора, 22 серпня, розпочалася молодіжна проща до Гошева. В цьому році її назва — «Покликані Богом», інформують “Вікна” з посиланням на Івано-Франківську Архієпархію УГКЦ.

З самого ранку на подвір’ї монастиря оо. Василіян, що в Івано-Франківську по вул. Незалежності, 181, зібралося близько двох сотень молодих осіб. Всіх їх об’єднала спільна мета — пішки подолати майже 80 км, щоби разом із однолітками із Львова, Дрогобича та інших міст-сіл просити Божого благословення для себе, своїх рідних та звісно нашої Батьківщини України.

«Вже традиційно ми організовуємо таку пішу молодіжну прощу до Гошівської Божої Матері. Мета її є завжди духовно-патріотичною. Через такі заходи ми стараємося дбати про духовне виховання нашої молоді, а також хочемо спільно святкувати День незалежності та разом просити Божого дару миру для нашої Батьківщини», — каже о. Йосафат Хаймик, ЧСВВ-ігумен і парох монастиря Царя Христа.

На Ясну гору, що в Гошеві, прочани йтимуть дорогою впродовж трьох днів. Маршрут продуманий так, що паломники матимуть кілька коротких зупинок, а також два нічліги — в Калуші та Долині. Окрім того, для них передбачене триразове харчування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.