“Злізай, мерзота, ти заважаєш!”: під час промови Зеленського поліція жорстоко побила ветерана війни, – журналіст (відео)

У МВС кажуть, що чоловік “упав сам”.

Результат пошуку зображень за запитом "“Злізай, мерзота, ти заважаєш!”: під час промови Зеленського поліція жорстоко побила ветерана війни, – журналіст"

Журналіст, заступник головного редактора видання “theБабель” Євген Спірін повідомив у мережі, що під час промови президента Володимира Зеленського на Ході Гідності у центрі Києва поліція побила чоловіка.

“Вся суть в одному відео. На Майдані виступає Зеленський, на тлі грає гімн, на паркані сидить мужик, якого намагаються зняти кілька копів і мужики в спортивних штанях. Він їм кричить: “Що я вам зробив”. Чоловік з УБД. В результаті його скинули з паркану, заламали, розбили обличчя об плитку, забрали. Чувак поруч говорить: “Так він нам заважав, тому що всі на нього дивилися”, – написав Спірін у коментарі до відповідного відео.

Згодом журналіст виклав ще одне відео інциденту із підписом:

“А ось друге моє відео, до того, як чоловіка скинули і відпи*дили. Ви можете самі побачити, як “людина впала”, сама, так. А діалог був такий:

– Хлопці, я на передовій був. Чому ви мене чіпаєте?
– Злазь, мерзота, ти всім заважаєш.
– Кому я заважаю? Дивіться який день сьогодні хороший! Насолоджуйтеся святом і дайте мені відпочити.

На задньому фоні виступає Зеленський: “Прагнення до незалежності закладено в нашому генетичному коді” … Чоловік на паркані махає посвідченням учасника бойових дій.

– Я на фронті був!
– Злазь, падло!”.

У МВС інцидент описали так:

“Один чоловік виліз на металеву конструкцію під час промови президента та заявивши, що в нього є граната, відмовлявся спускатися: “Людина, попередньо в стані алкогольного сп’яніння, впала з конструкції, та була затримана співробітниками поліції. На ного складено два адмінпротоколи, ніяких заборонених речей при ньому не було. Ще дві особи були затримані в пунктах перевірки з речовиною, схожою на канабіс”, – сказав Андрій Крищенко.

Читайте також  Богдан давно хотів звільнитися – ЗМІ дізнались причини

https://www.facebook.com/mvs.gov.ua/posts/2425047310915279

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.