На Франківщині п’яна жінка п’ять разів вдарила ножем рідну сестру (ФОТО)

Подія трапилася в селі Олешів. 24 серпня через неприязні стосунки жінка за допомогою кухонного ножа намагалася вбити свою сестру.

На Тлумаччині п’яна жінка п’ять разів вдарила ножем рідну сестру (ФОТО)

Як з’ясували правоохоронці, 42-річна жителька району, прийшла в гості до своєї сестри. Будучи добряче «напідпитку» жінка без будь-якої причини схопила до рук кухонного ножа та нанесла 33-річній родичці п’ять ударів в області шиї та грудної клітки.

Після того, вийшла на вулицю та повідомила сусідів, про те, що вбила сестру. Останні в свою чергу викликали медиків та поліцію.

Потерпілу госпіталізували. Лікарі діагностували у неї множинні різані рани шиї, грудної клітки, проникаюче поранення грудної клітки, геморагічний шок.

Зловмисницю затримали на місці. Поліція встановлює всі обставини злочину.

У поліції додають, затримана в минулому перебула в місцях позбавлення волі за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та вбивство.

За фактом замаху на умисне вбивство відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 13 ч. 2 ст.115 Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання до 15 років позбавлення волі.

Жінка знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.