У Гошеві завершилася молодіжна піша проща

Впродовж 22-25 серпня відбувалася Молодіжна проща до Гошівського монастиря та з’їзд молодіжних спільнот, які діють при василіянських монастирях.

Івано-Франківськ, Львів, Дрогобич, Верхнє Синьовидне стали стартом для багатьох молодих тілом і душею людей, які бажали долучитися в паломництві до Гошівської ікони Божої Матері, інформує Фіртка з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Кілька днів учасники прощі з молитвою та гарним настроєм долали непростий маршрут, щоб подякувати Богові за вчинені добродійства. Крім того, у дорозі прочани молилися за добрі християнські сім’ї, захисників України та довгоочікуваний мир у нашій державі.

Прийшовши до Гошева, на паломників чекали духовні майданчики, де обговорювались теми, пов’язані з християнським покликанням та щастям. Також відбувся патріотичний флешмоб й моління, кульмінацією яких стала Божественна Літургія, яку очолив о. Йосафат Фітель, голова молодіжної комісії Провінції Найсвятішого Спасителя отців Василіян. Відтак кожна молодіжна спільнота приступала до Євхаристійного Христа, щоб висловити Йому свої намірення та подяку.

Своїм співом прочан радували християнський гурт Sofi Band, Отці Василіяни та Володимир Хозінський. Молодіжні чування, які розпочались опівночі, продовжили виступи християнських спільнот, що прибули на прощу.

У неділю, 25 серпня, відбулась святкова Божественна Літургія, яку очолив о. Корнилій Яремак, ЧСВВ.

Після Богослужіння на подвір’ї монастиря було встановлено пам’ятний хрест на згадку про цю подію.

Спільна зустріч молоді завершилась уділенням Повного Відпусту, окропленням свяченою водою та обідом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.