Названі дев’ять продуктів, які не можна їсти перед сексом

Очевидно, що, плануючи хороший секс, варто утриматися від вечері з трьох страв — просто тому, що після неї тобі захочеться швидше згорнутися клубочком під ковдрою і солодко поспати.

Але є продукти, які навіть в невеликих кількостях здатні зіпсувати запальний вечір, повідомляє Cosmo.

Боби

Якщо плануєш пристрасний вечір, забудь про боби — вони здатні зіпсувати навіть найбільш еротичну обстановку. До речі, йдеться не тільки про «газову атаку», хоча вона, прямо скажемо, теж зіб’є вам весь настрій. Але боби нерідко викликають здуття живота. Антисекс.

Броколі

Здавалося б, чим може бути небезпечна безневинна капуста? Все тим же: як і боби, брюссельська капуста, брокколі та цвітна капуста містять цукри, аналогічні до тих, що містяться в бобах. Для того щоб переварити капусту, твоє тіло використовує бактерії, що вивільняють метан.

Картопля фрі

Картопля фрі та інший фаст-фуд — це продукти з високим глікемічним індексом. Це означає, що ця їжа вивільняє енергію дуже швидко. Одразу після їди ти можеш почуватися чудово, але рівень енергії впаде дуже скоро.

Червоне м’ясо

Тут дуже багато залежить від того, як саме ти переносиш червоне м’ясо. Одних воно заряджає енергією завдяки високому вмісту заліза, яке до того ж насичує тіло киснем. Але ось в інших воно викликає важкість у животі, сонливість.

Ментол

Так, ментол подарує тобі свіже дихання, це буде єдиним подарунком. По‑перше, ментол в м’яті, наприклад, знижує рівень тестостерону. А жуйка, наприклад, «пропускає» більше повітря, що викликає відрижку. Перцева м’ята має позитивний вплив на шлунково-кишковий тракт, але твоє лібідо «завалиться».

Солодощі

Зі звичними солодощами (шоколадками і льодяниками) проблеми дві: трансжири і цукор. Цукор — це «швидкі» вуглеводи. «Швидкі» означає, що він забезпечує енергетичний зліт, але після нього в організмі різко падає рівень ендорфінів. А ось складні вуглеводи підтримують енергію протягом кількох годин.

Читайте також  3 речі, які змушують чоловіка закохатись у жінку

Сир

Молочні продукти далеко не так корисні, як багато хто звик думати. Близько 65% населення планети не переварюють лактозу. Дискомфорт, викликаний споживанням молочних продуктів, навряд чи стане хорошим другом для запального сексу.

Напівфабрикати

Будь-яка їжа, яка зазнала технологічної обробки, — це не сексуально. Вона не дасть достатньо енергії для секс-марафону, зате нагородить здуттям живота і слабкістю.

Енергетичні напої

Солодка газована вода нерідко містить хінін, його використовують як підсилювач смаку. Він різко скорочує сексуальне бажання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.