Сиротами залишилось четверо дітей: жахлива аварія забрала життя багатодітних батьків

Четверо дітей залишилися сиротами: страшна ДТП, на місці загинули багатодітні батько і мати

У Тернопільській області трапилась жахлива аварія за участю легкового автомобіля і мотоцикла.

На місці загинули багатодітні батько і мати.

Трагедія трапилася в ніч на 26 серпня в с. Великі Гаї. За даними поліції, зіткнулися легковик Daewoo Lanos і мотоцикл Mustang.

“Байк рухався паралельно легковому автомобілю. За попередньою інформацією, зіткнення сталося в той момент, коли мотоцикліст почав здійснювати поворот. В результаті смертельні травми отримав водій і пасажир байка”, – розповів заступник начальника відділу комунікації ГУНП у Тернопільській області Андрій Василик.
Як стало відомо нашим журналістам, загиблі – 47-річний Костянтин і 42-річна Марія Кедя – місцеві жителі. У селі про них відгукуються дуже добре.

“Це були чудові, працьовиті, дуже добрі люди. Сім’я для Кості та Марії була понад усе. У них четверо дітей: двоє синів і дві дочки. Найменшій дитині – чотири рочки. Це жахлива трагедія для всіх нас”, – розповіли місцеві жителі.
Всі обставини ДТП на даний момент встановлюються. Кримінальне провадження відкрито за ст. 286 ч. 3 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті – до 10 років позбавлення волі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.