Франківський поліцейський передав подарунки з весілля в дитячий будинок. ФОТО

Поліцейський із Івано-Франківська разом із дружиною у день весілля приймали від гостей подарунки для Надвірнянського будинку дитини.

Про це поліцейський Микола Гурак повідомив у соцмережі, інформують “Вікна”.

“Ми безмежно вдячні гостям, які розділили з нами радість. Вдячні, що принесли допомогу. Звітуємо: передали, тепер передаємо подяку причетним до благого діла”, — зазначає поліцейський.

Все, що молодятам принесли на весілля для Надвірнянського будинку дитини, під наглядом патрульної поліції Івано-Франківської області привезли і передали за призначенням.

“Каші, суміші, соки, печиво і пюре прийняли актом і тепер включать це все у дитяче меню”, — йдеться в дописі.

У будинку є майже півсотні дітей, є старша й молодші групи. Межа — три роки, чотири, як нема де прихистити дитину, то й п‘ять.

“Від народження й до дошкільного віку тут допомагають малюкам, яких батьки залишили, є діти з важкими хворобами. Є такі, яких від батьків забирають, бо так жити не можна. На кухні чисто. Приміщення з ремонтом, іграшок вдосталь. І все —завдяки меценатам і благодійникам, з якими уміє знаходити спільну мову головна лікарка. Ми сьогодні бачили багато вдячних і щасливих оченят. Бажаємо вам таких очей навколо”, — наголосив Микола Гурак.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.