Моторошне ДТП: загинули двоє, ще двоє постраждали

Вночі водій не впорався з керуванням, і машина злетіла в кювет. Внаслідок цього загинув 26-річний водій, 25-річний пасажир і ще дві пасажирки 18 та 19 років. Чоловік 29 років, який також був у машині, не постраждав.

У Вінницькій області на ділянці автодороги сполученням Ладижин – Лукашівка сталася ДТП із загиблими. Про це повідомляє прес-служба поліції області у четвер, 29 серпня.

Інцидент стався вночі 28 серпня. Попередньо встановлено, що водій автомобіля Опель не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Внаслідок аварії двоє людей загинули і ще двоє – пасажирки легковика у віці 18 і 19 років – отримали тілесні ушкодження.

Загиблими виявилися жителі Тростянецького району: 26-річний водій і його 25-річний пасажир. Травмовані дівчата також мешканки цього району. У салоні іномарки знаходився ще 29-річний чоловік. Він не постраждав.

Слідчі встановлюють причини і обставини ДТП. За цим фактом слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.