Пост глави МОЗ всіх “шокує”: Спливла неочікувана правда про нового міністра

Про це журналістам у кулуарах сказав депутат від “Слуги народу”, радник президента Микита Потураєв.

Пост глави МОЗ всіх “шокує”: Спливла неочікувана правда про нового міністра

“Щодо МОЗу буде дуже приємна несподіванка з погляду професіоналізму людини. Вона буде працювати на користь здоров’я народу України”, – додав Потураєв.

Цікаво, що Президент Володимир Зеленський все ще не визначився, кого хоче бачити очільником МОЗ та проводить співбесіди з кандидатами.

Наразі він проводить переговори із Зоряною Черненко, повідомляє УП з посиланням на власні джерела.

Хто така Зоряна Черненко?

Зоряна Черненко – провідна експертка в “Реанімаційному пакеті реформ” з питань медичної реформи, голова правління Української медико-правової асоціації, директор громадської організації “Форум здоров’я” та член Всесвітньої асоціації медичного права.

Також вона є головою комісії з питань реформування системи охорони здоров’я Громадської ради при Міністерстві охорони здоров’я України.

Зоряна Черненко є доцентом, викладає у Школі охорони здоров’я Києво-Могилянської академії курси “Правове регулювання охорони здоров’я” та “Основи медичного права”. Крім того, вона є заступником декану Факультету правничих наук.
Також вона є колишньою дружиною нардепа (вони в розлученні вже два роки ) VIIІ скликання Верховної Ради від БПП і екс-глави правління Комітету виборців України Олександра Черненка, який хотів заборонити показ серіалу “Слуга народу” перед виборами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.