Під Франківськ терміново їдуть екстрасенси, жарти в бік: загадкова смерть сколихнула всю Україну

У Калуші пройдуть зйомки відомого шоу: екстрасенси розслідують загадкову смерть

Результат пошуку зображень за запитом "Під Франківськ терміново їдуть екстрасенси, жарти в бік: загадкова смерть сколихнула всю Україну"

Олена Курилова та Рубіна Цибульська будуть розслідувати загадкову смерть молодої дівчини з Калуша.
Трагедія з дівчиною сталася напередодні весілля. Після вінчання з Тетяною стався дивний напад. Вона побачила щось незриме у власній квартирі. Показала це чоловіку, але той нічого не зміг розгледіти. І переляканою впала на підлогу.

Швидка терміново приїхала за викликом і забрала дівчину в лікарню. Тетяна певний час пролежала в реанімації, а потім померла. Родина досі не може оговтатися від незрозумілої і шокуючої трагедії.

За допомогою звернулася мати Тетяни і розповіла, що за чотири роки до цього при дуже схожих обставинах помер її брат Сергій. Мати дівчини підозрює, що це дух родича забрав дівчину до себе. Перед трагічним випадком Сергій наснився дівчині і попросив її дати йому 30 білих троянд. На що вона посміхнулася і відповіла, що скоро він отримає 21 кольорову. А опісля померла у віці 21 рік, рівно за місяць після дня народження брата.
Але екстрасенси не підтримують версію родичів. Адже перед розслідуванням побачили видіння: “Молодий юнак лежить у труні, а дівчина знімає з нього перстень”. Дух Тетяни сказав, що саме у цьому персні і криється розгадка її загибелі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.