“Ти ж співачка, а не працівниця борделю”: Настю Каменських розкритикували за новий образ

Популярна співачка Настя Каменських нарвалася на критику стосовно нового образу на благодійному вечорі “Charity Weekend”.

Світлини співачка опублікувала на свїй сторінці в Instagram.

31 серпня, на території київського Арт-заводу “Платформа” відбувся черговий благодійний “Charity Weekend”. Здоровий день з Машею Єфросиніною 2019 пройшов дуже насичено і цікаво. На кожній з локацій працювали зіркові гості, які з задоволенням спілкувалися, обнімалися і робили селфи з відвідувачами івенту. Так, серед них були Марина Боржемская, Валентина Хамайко, Олена Філонова, Олександр Педан, Аніта Луценко, Сергій Нікітюк, Олена-Крістіна Лебідь і багато інші, пише clutch.ua.

Родзинкою вечора на “Charity Weekend” стала поява неповторною Насті Каменських. Артистка приїхала, щоб виконати кілька своїх хітів. Для виступу вона вибрала абсолютно новий костюм, який ідеально сіл по фігурі Каменських і захопив усіх глядачів.

Так, на Насті Каменських надіто чорне боді, усипаний численними намистинами і блискучими елементами. У центрі красується фірмовий напис NK. Рукава виконані з чорної прозорої сітки і прикрашені довгими смужками сріблястою бахроми. Низ Настя повністю замінила високими ботфортами, які облягали її ноги і створювали ефект панчох.

Думки з приводу нового образу Каменських розділилися.

“Яка ви шикарна”, “Жахливо”, “Класно”, “Чорт зна що”, “Не знаю че сталося з Вами, але це не реально круто”, “Розкіш!”, “Почуття стилю ти десь явно втратила”, “Так зі смаком у неї біда”, “Ну так собі, якщо чесно”, “Це нафталін! Настя – ви красуня, навіщо все – панчохи та труси! Вам треба щось своє, шукайте! Ці боді з панчохами – капець, і з нитками – жах!”, “Знову панчохи! А де новий образ?”, “Настя, попа як у Кім, – це зрозуміло, образ повинен підтримувати пісню, але вона не обов’язково повинна бути голою. Занадто багато ГОЛОЇ Д*ПИ! Згадай, ти ж співачка насамперед, а не працівниця борделю, про загадку в жінці згадай. А цей образ показуй Потапу, якщо йому нравтся”, – обговорюють шанувальники у мережі.

Читайте також  Потап і Настя вже давно одружені? Шанувальники в шоці

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.