Зеленський в школі: чому президент ходив з мокрим волоссям і прогулював уроки

Яким учнем був Володимир Зеленський, де прогулював уроки і чому бився – читайте в матеріалі Styler

Володимир Зеленський у школі був активним учнем і радував вчителів. Навчаючись у 95-ї гімназії, він активно займався спортом, музикою (грав на фортепіано) і, звичайно ж, грав у театрі. Тому не дивно, що майбутній президент України завжди був в центрі подій.

Сам Зеленський зізнається, що незважаючи на те, що він з інтелігентної родини, у шкільні роки він був хуліганом і навіть забіякою.

“У дитинстві свою правоту зазвичай доводиш кулаками, а не за допомогою переговорів і сили переконання”, – пояснює Зеленський.

У Зеленського, як і у багатьох, було прізвисько в школі. Спочатку його називали Зелений. А згодом з’явилося ще одне – майбутнього президента почали називати просто Вован.

У шкільні роки Зеленський ніколи не підробляв підписи і не стирав позначки в щоденнику, так як просто не вмів робити це акуратно. Але уроки прогулював. Правда, робив це Володимир з користю. Разом з однокласниками він ходив в дитячий будинок творчості, де репетирував номери, з якими виступали на заводах і виробництві. Також Зеленський міг пропустити навчання, і для занять спортом – для себе, або репетиторством – за гроші.

В школі Зеленський був модником. За словами президента, він, Олександр Пікалов і Денис Манжосов були справжніми рок-н-рольщиками і фанатіли від The Beatles і групи “Браво”.

“Нас було видно здалеку: білі сорочки, краватки в горошок, “напрасовані” штани, трохи розкльошені, підтяжки, піджак у клітинку, і обов’язковий атрибут – зачіска! Довге волосся під “каре”, зачесане назад з неймовірною кількістю гелю для укладки”, – зізнається президент.

Читайте також  Лікарям підвищили мінімальну зарплату до 20 тисяч гривень

До слова, через те, що у Володимира волосся вилося, йому доводилося його вирівнювати за допомогою води. Тому частенько Зеленському доводилося ходити з мокрими волоссям.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.