Розпоров їй горло: звіряче вбивство матері двох дітей перелякало жителів. Роздягнув і викинув у річку

Розпоров їй горло: звіряче вбивство матері двох дітей перелякало жителів. Роздягнув і викинув у річку

Розпоров їй горло: звіряче вбивство матері двох дітей перелякало жителів Херсона. Роздягнув і викинув у річку

Звіряче вбивство матері двох дітей у Херсоні шокувало місто. За повідомленнями місцевих ЗМІ, 3 вересня в Гідропарку міста було виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

Правоохоронці встановили особу вбитої, нею виявилася 36-річна місцева мешканка на ім’я Олена. У соцмережах опубліковані її фотографії.

За деякими даними, злочинець або злочинці після згвалтування своєї жертви завдали не менше п’яти ударів ножем у шию і область грудей.

Правоохоронці розшукують свідків злочину.

За фактом вбивства проводиться розслідування. Правоохоронці вивчають записи з камер спостереження в надії вийти на слід злочинця.

Пізніше вияснилось, що убитою є 36-річна Олена Кулапова – її за фото в Інтернеті і соціальних мережах впізнали знайомі, а ввечері в морзі вбиту упізнав чоловік, повідомляють місцеві ЗМІ.

У Олени двоє дітей: 15-річний син від першого шлюбу і 3-річна дочка від другого. Олена перебувала в декретній відпустці. До виходу у відпустку працювала в одному з салонів краси адміністратором. Чоловік загиблої – далекобійник.

Знайомі характеризують Олену дуже позитивно. За словами знайомих, пізно ввечері вона вийшла в магазин, який розташований недалеко від її будинку. Вона вийшла без мобільного телефону, в домашньому халаті, тому самому, який у плямах крові виявили поруч з тілом у Гідропарку.

З одягу на жінці була тільки чоловіча футболка. Очевидно, відсутністю білизни на жертві і пояснюється стаття, за якою відкрито кримінальне провадження – п. 10 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, поєднане із згвалтуванням). На даний момент результатів розтину немає.

Загибла була мокрою, знайшли її біля води. Не виключено, що тіло скинули в річку і його прибило до берега, або ж незадовго до вбивства жінка купалася.

Читайте також  Віктор Павлік на відео завернувся до українців та розповів скільки грошей потрібно на лікувaння сина

Мама загиблої недавно перенесла інсульт, за нею доглядає син. Він єдиний, хто у неї залишився. Кілька років тому в ДТП загинула старша донька, тепер вбили молодшу. Страшну звістку матері повідомили вчора. Жінка, яка і без того не може говорити через важку хворобу, отримала шок. Поховають Олену в рідному селі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.