Верховна Рада припинила роботу до осені

Народні депутати пішли на канікули. Народні депутати розійшлися на канікули до 6 вересня. Голова Верховної Ради оголосив про закриття четвертої сесії парламенту.

385391060

 

Але Андрій Парубій переконаний, що у випадку загострення ситуації на сході України Рада зможе швидко зібратися на позачергову сесію, щоб ухвалювати рішення для захисту держави. Останній пленарний день сесії депутати розпочали з хвилини мовчання в пам’ять про жертв теракту у Франції.

Одразу після цього “радикали” знову всілися біля трибуни, продовжуючи свій протест проти тарифів і політики уряду. Своєю чергою, прем’єр-міністр Володимир Гройсман сказав, що повернення до старих схем наживання на ціні на газ не буде. Незаможних громадян від підвищених тарифів захистить субсидія. А заяви деяких політиків про непідйомну комуналку назвав жахачками і популізмом.

“Час популізму минув, настав час відповідальної соціальної та економічної політики. Наш уряд готовий боротись за реформи, готовий боротись за Україну і за кожного рядового громадянина. І ми будем робити це спільно з вами, з нардепами”, – заявив Гройсман.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.